27 april is het Koningsdag!

Bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement op Koningsdag? Het inhuren van een professionele goochelaar laat ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering achter bij uw gasten.   
Op 27 April is het Koningsdag. Een nationale feestdag waarbij het hele land oranje kleurt, er gezellige vrijmarkten worden georganiseerd en waar de koninklijke familie elk jaar te gast is in een andere stad.
Entertainment is op deze dag natuurlijk ook zeer gewild. Van zangers en orkesten tot aan steltenlopers, ballonnenclowns en natuurlijk ook goochelaars. U doet er daarom goed aan om op tijd te boeken, Koningsdag staat bij veel artiesten al vroeg in het nieuwe jaar volledig volgepland in de agenda.
Tijdens Koningsdag kan Lars uw evenement op een flexibele manier voorzien van professioneel magisch entertainment. Zo kunt u een kindervoorstelling boeken waarbij Lars op een podium of andere centrale plek een groot publiek kan vermaken. Deze voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor de hele familie. Tevens kan Lars als mobiele goochelaar rondlopen en kleine wonderen onder de neus van uw gasten verrichten. Hieronder wat meer informatie over beide mogelijkheden.

Kindervoorstelling tijdens Koningsdag

Met de kindervoorstelling van Lars van Tuijl haalt u direct een veelzijdige en ervaren goochelaar in huis. Niet alleen krijgen de kinderen veel meer te zien dan de bekende goocheltrucs, Lars weet precies hoe hij de belevingswereld van kinderen kan aanspreken. Niet voor niets ontvangt Lars na zijn kindervoorstellingen de ene lovende recensie na de andere.
Uiteraard zal deze show ook voorzien zijn van een Koningsdag sausje. Dus bent u ook op zoek naar een goochelshow van Koninklijke allure? Neem dan alvast vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De mobiele goochelaar

Koningsdag is met de levendige stadscentra en vrijmarkten door het hele land natuurlijk bij uitstek geschikt voor mobiel entertainment. Als rondlopende goochelaar kan Lars voorbijgangers op straat of op de terrassen vermaken met indrukwekkende goocheltrucs.
Deze trucs zullen recht onder de neus en zelfs in de handen van de toeschouwers plaatsvinden. Door de korte lengte van de acts kunnen in slechts enkele uren al grote groepen mensen worden vermaakt.
Bent u geïnteresseerd in een of meerdere acts tijdens koningsdag? Neem dan via onderstaande knop direct contact op of bekijk ook alle andere mogelijkheden.

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023