Shows voor bedrijven

Lars van Tuijl is niet alleen een veelzijdig goochelaar, maar ook een ervaren spreker. Een gouden combinatie voor uw event! Wilt u graag dat uw gasten op een prettige en duidelijke manier worden toegesproken? Laat Lars dan uw feestavond of zakelijk event aan elkaar te praten. Tussendoor zal hij uw gasten verbazen met enkele korte, grappige en visuele acts. Daarnaast biedt hij verschillende shows die erg geschikt zijn voor een plenair gedeelte. Van een kort intermezzo tot een complete voorstelling. Als tafelgoochelaar mengt Lars zich tussen uw gasten en bezorgt hen een onvergetelijke ervaring.
Shows op een centrale plek / of podium
De podiumshows van Lars van Tuijl zijn echte eyecatchers op elke gelegenheid! Deze shows worden gepresenteerd op een podium of vanuit een centrale plek in de zaal en zijn voor al uw gasten goed te volgen.

Intermezzo
Een intermezzo is een korte act van max. 15 minuten. Erg geschikt om de aandacht van uw gasten te trekken. Bijvoorbeeld na een speech moment of als afwisseling tussen twee sprekers in.
 
Stand-up show
Deze show bestaat uit een combinatie van afwisselende goocheltrucs waarbij het publiek ook regelmatig wordt betrokken. Een stand-up show duurt doorgaans tussen de 30 en 60 minuten. 

Illusieshow
Voor als u echt wilt uitpakken! De illusieshow
bestaat uit een combinatie van grote illusies waaronder flitsende verschijningen, acts met zwaarden en zweefeffecten. Tevens is het mogelijk een V.I.P. te laten verschijnen. 
(Alleen geschikt voor grotere locaties met een podium)

Productpresentaties en onthullingen
Wilt u het nieuwe bedrijfslogo of speciaal product op een bijzondere wijze onthullen? Overweeg dan eens een magische manier. Lars van Tuijl beschikt over verschillende mogelijkheden om logo’s en producten op een speciale manier onder de aandacht te brengen. Eventueel is het ook mogelijk een bepaald product te verwerken in een act.
 
Shows tussen de gasten
Tafelgoochelen is een vorm van goochelen waarbij Lars zich tussen de mensen begeeft en magische wonderen op slechts enkele centimeters afstand van hen opvoert.

Kleine groepjes gasten worden op een persoonlijke, interactieve en ongedwongen manier vermaakt en zien de meest vreemde dingen onder hun eigen ogen gebeuren. Soms zelfs met hun eigen persoonlijke bezittingen in een hoofdrol! 
Dit zorgt direct voor een hoge betrokkenheid en een bijzondere sfeer.

Een tafelgoochelaar is geschikt voor zowel staan- als zitgelegenheden, binnen en buiten en in allerlei verschillende situaties.

Wanneer Lars zich onder uw gasten begeeft, draagt hij altijd zorg voor een passende outfit bij uw gelegenheid. 
Presentator / Spreker
Voor Lars van Tuijl is het spreken voor (grote) groepen mensen een tweede natuur. Uw gasten zullen op een warme en persoonlijke manier worden toegesproken met Lars als presentator van uw zakelijk evenement. Eventueel kan hij in zijn presentatie gebruik maken van enkele korte goochelacts, zonder dat hierbij sprekers of andere artiesten naar de achtergrond verdwijnen.

Voorafgaand aan het evenement zal Lars zich op een professionele manier verdiepen in uw bedrijf en de inhoud van het evenement. Internationale gezelschappen zijn geen probleem, Lars spreekt vloeiend Engels. 
Maatwerk / speciale verzoeken
Combinaties
Een intermezzo vanuit een centraal punt in de zaal gevolgd door een periode tafelgoochelen tussen uw gasten? Dit is een veelgevraagde en succesvolle combinatie aangezien uw gasten al kennis hebben gemaakt met Lars en weten wat ze kunnen verwachten.

Speciale verzoeken
Wilt u dat de directeur of een werknemer die 25 jaar in dienst is nog een extra persoonlijke verrassing krijgt? Lars maakt acts en trucs op maat. Het laten verschijnen van een cadeau of een creatieve draai geven aan uw persoonlijke wens zijn slechts enkele voorbeelden.
Bij alle verzoeken omtrent maatwerk adviseren wij u contact op te nemen met Lars om uw wensen persoonlijk te bespreken. 

Neem contact op met Lars

Mocht u problemen ondervinden met het versturen van dit formulier, verzend uw bericht dan rechtstreeks naar ons e-mail adres: lars@all-illusions.com

    Lars van Tuijl

    06-30033988

    Copyright © 2023