Shows voor evenementen

De shows van Lars van Tuijl lenen zich bij uitstek voor kleine en grote evenementen. De podiumshows zitten vol spektakel met brandende fakkels en lenige assistentes die uit het niets lijken te verschijnen. Deze shows zijn natuurlijk uitermate geschikt voor attractieparken, (kerst)circussen en festivals, maar ook op een kermis of buurtfeest maak je met een magische podiumshow veel indruk op de bezoekers. Ook wanneer je Lars tussen de gasten laat rondlopen heb je een bijzondere act op je evenement. Lars spreekt zijn toeschouwers op een prettige manier aan waarna hij ze van dichtbij laat genieten van zijn trucs. 

Shows op een centrale plek / of podium
De podiumshows van Lars van Tuijl zijn echte eyecatchers op elke gelegenheid! Deze shows worden gepresenteerd op een podium of vanuit een centrale plek in de zaal en zijn voor al uw gasten goed te volgen.

Powerblok
Een powerblok is een korte act van ongeveer 10 minuten met de nadruk op spektakel. In deze magische achtbaanrit volgen acts met vuur, zwaarden en vliegensvlugge verschijningen van assistentes elkaar in snel tempo op. Erg geschikt voor een spectaculaire opening- of een knallend slotstuk van een evenement. 

Illusie act
De illusie act bestaat uit een combinatie van grote illusies uit het powerblok afgewisseld met kleinere podiumeffecten zoals een zwevende tafel en publieksparticipatie.  Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld een V.I.P. te laten verschijnen. De gemiddelde tijdsduur van een illusie act ligt tussen de 20 en 45 minuten. 

(Deze acts zijn alleen geschikt voor grotere locaties met een podium)

 

One-Man Show
Vergelijkbaar met de illusie act, maar ook erg geschikt voor locaties met een kleiner podium of geen podium. De One-Man show kan worden gepresenteerd vanuit een centraal punt in de zaal en combineert visuele acts met mentalisme, publieksinteractie en een vleugje komedie.
Shows tussen de gasten
Tafelgoochelen is een vorm van goochelen waarbij Lars zich tussen de mensen begeeft en magische wonderen op slechts enkele centimeters afstand van hen opvoert.

Kleine groepjes gasten worden op een persoonlijke, interactieve en ongedwongen manier vermaakt en zien de meest vreemde dingen onder hun eigen ogen gebeuren. Soms zelfs met hun eigen persoonlijke bezittingen in een hoofdrol! 
Dit zorgt direct voor een hoge betrokkenheid en een bijzondere sfeer.

Een tafelgoochelaar is geschikt voor zowel staan- als zitgelegenheden, binnen en buiten en in allerlei verschillende situaties.

Wanneer Lars zich onder uw gasten begeeft, draagt hij altijd zorg voor een passende outfit bij uw gelegenheid. 
Maatwerk / speciale verzoeken
Speciale verzoeken
Organiseert u een evenement met een speciaal thema? Wilt u een Mascotte laten verschijnen of hebt u andere speciale verzoeken? Dan bent u bij Lars van Tuijl aan het juiste adres.

Samen met zijn vader ontwikkelt en bouwt hij maatwerk trucs en decor in uw gewenste stijl. In ons portfolio zijn o.a. custom made Sinterklaasstoelen, een middeleeuws decor en zelfs een complete theatervoorstelling in een Amerikaans high-school thema opgenomen. 
Bij alle verzoeken omtrent maatwerk adviseren wij u contact op te nemen met Lars om uw wensen persoonlijk te bespreken. 

Neem contact op met Lars

Mocht u problemen ondervinden met het versturen van dit formulier, verzend uw bericht dan rechtstreeks naar ons e-mail adres: lars@all-illusions.com

    Lars van Tuijl

    06-30033988

    Copyright © 2023