Over Lars

Ik ben geboren op 2 mei 1990 in ’s Hertogenbosch. Op mijn 6de ver-jaardag werd ik aangestoken met het goochelvirus door mijn vader, die tijdens mijn kinderfeestje als verrassing een goocheloptreden gaf. Op 16-jarige leeftijd gaf ik mijn eerste professionele optreden voor publiek tijdens een culturele avond op mijn middelbare school. Vanaf dat moment ging het erg snel en won ik in korte tijd diverse prijzen met mijn acts. Zilver op het NK goochelen, de Dynamite Magic Award voor beste toneel act en de Magische Loge Awardvoor beste nieuwe talent.

Over Lars

Ik ben geboren op 2 mei 1990 in ’s Hertogenbosch. Op mijn 6de verjaardag werd ik aangestoken met het goochelvirus door mijn vader, die tijdens mijn kinderfeestje als verrassing een goocheloptreden gaf. Op 16-jarige leeftijd gaf ik mijn eerste professionele optreden voor publiek tijdens een culturele avond op mijn middelbare school. Vanaf dat moment ging het erg snel en won ik in korte tijd diverse prijzen met mijn acts. Zilver op het NK goochelen, de Dynamite Magic Award voor beste toneel act en de Magische Loge Awardvoor beste nieuwe talent.

Illusietrio Lars, Luc & Angelique
Samen met medescholieren Luc en Angelique ontwikkelde ik een trio-act met spectaculaire en eigentijdse podiumillusies. In 2009 wonnen we met dit idee de hoofdprijs van de stichting Doe-geld prijsvraag. Een initiatief waarbij deelnemers werden uitgedaagd om cultuur op een laagdrempelige manier aan jongeren over te brengen. Met diezelfde act wonnen we kort daarna ook achtereenvolgens de Dynamite Magic Award, de zilveren medaille op het NK goochelen en de Magische Loge Award voor het beste nieuwe talent. Na meer dan 5 succesvolle jaren als trio te hebben rondgetoerd besloten Luc, Angelique en ikzelf om verder te werken aan onze solocarrières.  
Illusietrio Lars, Luc & Angelique
Samen met medescholieren Luc en Angelique ontwikkelde ik een trio-act met spectaculaire en eigentijdse podiumillusies.
In 2009 wonnen we met dit idee de hoofdprijs van de stichting Doe-geld prijsvraag. Een initiatief waarbij deelnemers werden uitgedaagd om cultuur op een laagdrempelige manier aan jongeren over te brengen.
Met diezelfde act wonnen we kort daarna ook achtereenvolgens de Dynamite Magic Award, de zilveren medaille op het NK goochelen en de Magische Loge Award voor het beste nieuwe talent.
Na meer dan 5 succesvolle jaren als trio te hebben rondgetoerd besloten Luc, Angelique en ikzelf om verder te werken aan onze solocarrières.  
All-round goochelaar
De laatste jaren heb ik mezelf verdiept in allerlei verschillende disciplines van het goochelen. Inmiddels ben ik staat om overal en voor elk publiek een topkwaliteit performance neer te zetten. Van de kleinste huiskamer tot op het grootste podium. Komische acts en groots spektakel met fakkels en zwevende assistentes. Ik ben er dan ook trots op dat ik de laatste jaren mijn medewerking heb mogen verlenen aan een zeer divers pallet aan evenementen
waaronder verschijningen in  tv-programma’s, pretparken, theaters en livestreams. Daarnaast reis ik vanaf het najaar 2021 door het land met mijn familievoorstelling The Magic Show
 

 

All-round goochelaar
De laatste jaren heb ik mezelf verdiept in allerlei verschillende disciplines van het goochelen. Inmiddels ben ik staat om overal en voor elk publiek een topkwaliteit performance neer te zetten. Van de kleinste huiskamer tot op het grootste podium. Komische acts en groots spektakel met fakkels en zwevende assistentes.
Ik ben er dan ook trots op dat ik de laatste jaren mijn medewerking heb mogen verlenen aan een zeer divers pallet aan evenementen waaronder verschijningen in  tv-programma’s, pretparken, theaters en livestreams. Daarnaast reis ik vanaf het najaar 2021 door het land met mijn familievoorstelling The Magic Show.

Testimonials

I was not expecting this after that whole build-up, but that's one cool trick!
I have no idea how you dit that right there!

Dan Karaty

choreograaf en tv-persoonlijkheid

Heel leuk, jong en fris! Ik heb me geen moment verveeld. Toen begon ineens die box te zweven en ik dacht alleen, hoe kan dat nou!

Angela Groothuizen

zangeres en tv-persoonlijkheid

Over tien jaar zijn ze
te zien in Las Vegas.
Dan betaal je er grof geld voor, dat weet ik zeker!

Jochem van Gelder

presentator

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023