5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. Indien u een recensie toe wilt voegen zal deze na verzending eerst worden goedgekeurd en vervolgens worden toegevoegd.

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren

Overzicht van eerdere beoordelingen

Afwisselende show

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Super leuke show. Afwisselend en erg spannend voor groep 8. Ze hebben met verbazing zitten kijken.

Inéz Krom

Wauw!

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Lars heeft voor mijn groep 7 een toffe, interactieve en verbazingwekkende show neergezet. Hij speelt goed op het publiek in en weet de spanning vast te houden tot de laatste seconde van de show. Mijn klas vraagt zich nu nog af hoe sommige trucs werken….
Echt een dikke aanrader!

Kim van den Dorpel

Supergoed

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Boeiend, afwisselend en zo knap! Kinderen en leerkrachten enthousiast en te verbaasd om applaus te geven! Voor herhaling vatbaar!👍

Monique van den berg

Professionele, gezellige en knap uitgevoerde magic!

Rated 5 out of 5
5 juli 2020

Hartelijk bedankt voor het optreden bij onze 50 jarig huwelijk feest! We hebben genoten van je professionele, gezellige en knap uitgevoerde “magic” ! Graag tot een volgende keer! Veel succes gewenst namens ons allen.

T. Hendrix

Magic@School (coronaproof) op basisschool in Eindhoven

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Wat een geweldige dag! De kinderen hebben genoten 😄 aangepaste shows op leeftijd en de kinderen waren verbaasd en onder de indruk. Goede interactie met de kinderen en niks op aan te merken. Super super super!!

Ilse de Vries

Verrassingsoptreden!

Rated 5 out of 5
27 mei 2020

Lars is een goochelaar met een extra verrassingselement. Ook voor volwassenen gaan de trucs te snel om ze te ontrafelen, maar Lars laat je nog even in de waan dat je wel weet wat de clou van de truc is. Niet dus! 🙂 We hebben genoten, van klein tot groot!

Corina

Huiskamervoorstelling Goochelaar Lars

Rated 5 out of 5
3 mei 2020

We hadden een prachtige kleine voorstelling in onze eigen woonkamer! En we snapten nog steeds niet hoe hij de trucs doet! Zelfs als je er met je neus bovenop zit! Lars is een entertainer die zijn show prima op zijn publiek richt en aanpast.. Een aanrader.

Jörgen Endert

Verbijsterend vermaak!

Rated 5 out of 5
25 april 2020

Lars is op onze locatie voor mensen met een verstandelijke beperking een show komen geven. Hij heeft de act aangepast aan de doelgroep en wist íedereen (ook de begeleiders ; ) te boeien en verbazen! Leuke afwisseling in de show met verhaal/grappen en trucs!

Silvy Sas

Super show!

Rated 5 out of 5
24 april 2020

Vandaag was Lars bij ons voor een tuinshow. Met gepaste afstand (in deze tijd van corona) hebben wij enorm genoten van mooie en verbazingwekkende trucs! Lars brengt het erg leuk, en de show zit goed in elkaar! Een echte aanrader!

Linda vd Berg

Erg leuk!

Rated 5 out of 5
22 februari 2020

De kindershow bij ons op school in Bussum voor de groepen 1-4 was erg leuk: professioneel, mooie opbouw, kinderen en wij als leerkrachten hebben genoten! Aanrader!

Basisschool De Hoeksteen

Een succes!

Rated 5 out of 5
22 februari 2020

Het optreden was een erg leuke aanvulling op ons feest. Mijn man was blij verrast, het was een cadeau voor zijn verjaardag.
De reacties van de gasten waren ook allemaal positief.
Lars heeft precies gedaan wat ik gevraagd had en daar zijn eigen invulling aan gegeven.
Kortom een zeer geslaagd optreden.

Miranda

Een show voor iedereen!

Rated 5 out of 5
20 oktober 2019

Erg leuk om deze show technisch te mogen ondersteunen op Texel. De show zit goed in elkaar en blijft boeiend van begin tot eind. Hij kreeg de zaal muisstil tijdens de spannende trucs. Kortom een aanrader voor jong en oud!

B. Visser

Mindf*ck

Rated 5 out of 5
13 oktober 2019

Simsalabim, Lars is slim. Wil je een echte Mind F*ck? Met Lars kan je verjaardag/avond niet meer stuk! Bedankt Lars, er werd na het feest nog lang over je nagepraat.

Fam. Arts

Opening schoolgebouw

Rated 5 out of 5
13 oktober 2019

Lars is een echte entertainer met een hoop humor richting de kinderen en volwassenen. Lars heeft het zelfs voor elkaar gekregen om puberende groep achters stil te krijgen met zijn waanzinnige trucs! Zeker een aanrader!

Emelie Wijnen

De realiteit overstegen

Rated 5 out of 5
13 oktober 2019

Geweldige act van Lars gehad tijdens een activiteit van onze studentenvereniging. Hij wist iedereen mee te nemen met zijn trucs (waarvan we nog steeds niet begrijpen hoe ze mogelijk zijn) en was ook nog eens gezellig tijdens het borrelen! We hebben een top-avond gehad.

Aaron Spoor (n.s.v. Ovum Novum)

Scroll Up