5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. Indien u een recensie toe wilt voegen zal deze na verzending eerst worden goedgekeurd en vervolgens worden toegevoegd.

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren

Overzicht van eerdere beoordelingen

Supertof kinderfeestje

Rated 5 out of 5
23 januari 2023

Bedankt voor de supertoffe voorstelling op het kinderfeestje van onze zoon! De kinderen waren laaiend enthousiast en er is nog lang nagepraat over mogelijke verklaringen voor de goocheltrucs die Lars heeft laten zien. Ook de workshop was een groot succes. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook goed voor een hoop napret.

Edith ottenheim

Een magisch avond voor jong en oud!

Rated 5 out of 5
17 januari 2023

Het organiseren van een avond voor jong en oud is sowieso een uitdaging. En met Lars gingen we het avontuur uit. De communicatie vooraf is zeer prettig en duidelijk. En dat is bij het organiseren van een event erg fijn. Wij hadden Lars nog nooit live gezien en vertrouwden er op dat het goed zou komen.

Toen Lars ging opbouwen wisten wij zeker dat het helemaal goed zou komen. En dat is ook gebeurd! Zowel de jonge gasten (vanaf 4 jaar) tot de opa’s en oma’s hebben genoten. Een reactie van een gasten: “onze monden stonden constant open van verbazing. Super was het!” en ” het was een superleuke avond, bedankt daarvoor. Leuk optreden voor jong en oud’.

Wij hebben gekozen voor een programmaduur van 2 x 45 minuten. 27 december 2022, JSC Broekland.

JSC Broekland | Renate

Top! voor alle leeftijden

Rated 5 out of 5
16 juli 2022

Het was er leuk opgezet, een leuke show. Hij ‘pakte’ de hele school, zelfs de juffen en meneren zijn nu nog vol van verbazing.

Hij kon alle leerlingen goed boeien, dus heel knap gedaan en leuk om te zien.

Zelfs de kinderen van de taalklas die de Nederlandse taal nog niet of nauwelijks beheersen waren betrokken.

Kindcentrum Sterrebos Oss

Super leuk vermaak !

Rated 5 out of 5
7 september 2021

Lars heeft jong en oud met open mond weten te verbazen met zijn show. Hij is super flexibel, voelt het publiek aan en houdt de aandacht van het publiek voor 100 procent vast !

We hebben ervan genoten Lars en we kunnen je aan iedereen aanbevelen ! Nogmaals dank voor de leuke middag.

Loes

Een echte aanrader

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

Bij de Stichting Delftse Vakantie Activiteiten hebben wij met onze leeftijdsgroepen 4/7 en 8/12 mogen genieten van twee fantastische shows, afgestemd op de leeftijd van de groep. Zowel de kinderen als de volwassenen waren laaiend enthousiast. Dit heeft verschillende redenen.

Allereerst had Lars gezorgd voor een passend decor met eigen apparatuur en muziek. Dit maakte het nog meer een optreden. De muziek ondersteunde zijn show goed. Ten tweede had Lars diverse trucs waardoor het publiek geboeid bleef. De interactie tussen Lars en het publiek hielp hier ook bij. Ten derde waren de trucs goed op niveau (ik snap ze nog steeds niet) en was er oprechte bewondering bij veel mensen. Als laatste komt Lars zijn belofte van “afgestemd op de leeftijds van de groep” ook echt na. Bij beide shows waren er andere trucs en de trucs die hetzelfde waren werden in een ander jasje gestoken. Echt top!

Als u op zoek bent naar een goochelact hoeft u niet verder te kijken dan Lars. Wij waren echt onder de indruk en zeker voor de prijs die je in verhouding tot anderen betaald is Lars echt een aanrader. Lars, hopelijk tot over een paar jaar!

Pascal

Een super leuke voorstelling!!

Rated 5 out of 5
14 juli 2021

We hebben met 3 groepen 3 en super leuke voorstelling van Lars gehad. Nu schoolreisje niet door kon gaan was dit een fantastisch alternatief. Er was veel interactie met de kinderen waardoor ze de hele show betrokken waren. Het blijft een magische wereld, hoe kan de tafel nou zweven?! Er werd nog lang nagepraat. Zowel de kinderen als de leerkrachten hebben ontzettend genoten.

Sabine

Dag om nooit meer te vergeten!

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Hoi Lars,

Ik wil je nogmaals bedanken voor je gave optredens van afgelopen donderdag.

De reacties zijn echt geweldig van zowel kinderen en begeleiders/ leerkrachten.

Mede dankzij jou is ons schoolreisje een dag geworden om nooit meer te vergeten!!

KC Breinplein Aarle Rixtel

Afwisselende show

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Super leuke show. Afwisselend en erg spannend voor groep 8. Ze hebben met verbazing zitten kijken.

Inéz Krom

Wauw!

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Lars heeft voor mijn groep 7 een toffe, interactieve en verbazingwekkende show neergezet. Hij speelt goed op het publiek in en weet de spanning vast te houden tot de laatste seconde van de show. Mijn klas vraagt zich nu nog af hoe sommige trucs werken….

Echt een dikke aanrader!

Kim van den Dorpel

Supergoed

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Boeiend, afwisselend en zo knap! Kinderen en leerkrachten enthousiast en te verbaasd om applaus te geven! Voor herhaling vatbaar!👍

Monique van den berg

Professionele, gezellige en knap uitgevoerde magic!

Rated 5 out of 5
5 juli 2020

Hartelijk bedankt voor het optreden bij onze 50 jarig huwelijk feest! We hebben genoten van je professionele, gezellige en knap uitgevoerde “magic” ! Graag tot een volgende keer! Veel succes gewenst namens ons allen.

T. Hendrix

Magic@School (coronaproof) op basisschool in Eindhoven

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Wat een geweldige dag! De kinderen hebben genoten 😄 aangepaste shows op leeftijd en de kinderen waren verbaasd en onder de indruk. Goede interactie met de kinderen en niks op aan te merken. Super super super!!

Ilse de Vries

Verrassingsoptreden!

Rated 5 out of 5
27 mei 2020

Lars is een goochelaar met een extra verrassingselement. Ook voor volwassenen gaan de trucs te snel om ze te ontrafelen, maar Lars laat je nog even in de waan dat je wel weet wat de clou van de truc is. Niet dus! 🙂 We hebben genoten, van klein tot groot!

Corina

Huiskamervoorstelling Goochelaar Lars

Rated 5 out of 5
3 mei 2020

We hadden een prachtige kleine voorstelling in onze eigen woonkamer! En we snapten nog steeds niet hoe hij de trucs doet! Zelfs als je er met je neus bovenop zit! Lars is een entertainer die zijn show prima op zijn publiek richt en aanpast.. Een aanrader.

Jörgen Endert

Verbijsterend vermaak!

Rated 5 out of 5
25 april 2020

Lars is op onze locatie voor mensen met een verstandelijke beperking een show komen geven. Hij heeft de act aangepast aan de doelgroep en wist íedereen (ook de begeleiders ; ) te boeien en verbazen! Leuke afwisseling in de show met verhaal/grappen en trucs!

Silvy Sas