Recensies

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. 
Als u een recensie toe wilt voegen zal deze na verzending eerst worden gecontroleerd op authenticiteit en vervolgens worden toegevoegd.

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren.

Overzicht van eerdere beoordelingen

Viering prepensioen leerkracht

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2023

Om een mooie invulling te geven aan het vieren van mijn prepensioen kwam ik terecht op de site van Lars. Na contact met hem te hebben opgenomen was ik overtuigd dat Lars een goede keuze zou zijn. Hij heeft het volledig waargemaakt! Zijn programma was geschikt voor alle groepen. Hij speelt in op de verschillende niveaus. Het is duidelijk dat hij weet hoe te communiceren met kinderen. Hij maakte er een echte show van. Samen met de kinderen heb ik een geweldig afscheid gevierd. Lars, nogmaals heel hartelijk bedankt!

Mariëtte Tabois.

50 jarig bestaan van onze basisschool

Rated 5,0 out of 5
11 juli 2023

Bedankt voor de ontzettend leuke voorstellingen! Beide voorstellingen sloten goed aan bij de leeftijd van onze kinderen en de trucs waren heel leuk. De kinderen hebben ontzettend genoten en dat is voor ons het belangrijkste!

Marcia Gloudi

Supertof kinderfeestje

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2023

Bedankt voor de supertoffe voorstelling op het kinderfeestje van onze zoon! De kinderen waren laaiend enthousiast en er is nog lang nagepraat over mogelijke verklaringen voor de goocheltrucs die Lars heeft laten zien. Ook de workshop was een groot succes. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook goed voor een hoop napret.

Edith ottenheim

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023