4.9
4,9 rating
4.9 uit 5 sterren (gebaseerd op 17 beoordelingen)
Uitstekend94%
Goed6%
Matig0%
Onvoldoende0%
Slecht0%

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. Indien u een recensie toe wilt voegen zal deze na verzending eerst worden goedgekeurd en vervolgens worden toegevoegd.

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren

Overzicht van eerdere beoordelingen

Erg leuk!

5,0 rating
22 februari 2020

De kindershow bij ons op school in Bussum voor de groepen 1-4 was erg leuk: professioneel, mooie opbouw, kinderen en wij als leerkrachten hebben genoten! Aanrader!

Basisschool De Hoeksteen

Een succes!

5,0 rating
22 februari 2020

Het optreden was een erg leuke aanvulling op ons feest. Mijn man was blij verrast, het was een cadeau voor zijn verjaardag.
De reacties van de gasten waren ook allemaal positief.
Lars heeft precies gedaan wat ik gevraagd had en daar zijn eigen invulling aan gegeven.
Kortom een zeer geslaagd optreden.

Miranda

Een show voor iedereen!

5,0 rating
20 oktober 2019

Erg leuk om deze show technisch te mogen ondersteunen op Texel. De show zit goed in elkaar en blijft boeiend van begin tot eind. Hij kreeg de zaal muisstil tijdens de spannende trucs. Kortom een aanrader voor jong en oud!

B. Visser

Mindf*ck

5,0 rating
13 oktober 2019

Simsalabim, Lars is slim. Wil je een echte Mind F*ck? Met Lars kan je verjaardag/avond niet meer stuk! Bedankt Lars, er werd na het feest nog lang over je nagepraat.

Fam. Arts

Opening schoolgebouw

5,0 rating
13 oktober 2019

Lars is een echte entertainer met een hoop humor richting de kinderen en volwassenen. Lars heeft het zelfs voor elkaar gekregen om puberende groep achters stil te krijgen met zijn waanzinnige trucs! Zeker een aanrader!

Emelie Wijnen

De realiteit overstegen

5,0 rating
13 oktober 2019

Geweldige act van Lars gehad tijdens een activiteit van onze studentenvereniging. Hij wist iedereen mee te nemen met zijn trucs (waarvan we nog steeds niet begrijpen hoe ze mogelijk zijn) en was ook nog eens gezellig tijdens het borrelen! We hebben een top-avond gehad.

Aaron Spoor (n.s.v. Ovum Novum)

Het was super!

5,0 rating
19 april 2019

Lars was de afsluitende act bij ons met de koningsspelen. Het was geweldig! Kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten van de show. Interactie was super waardoor er een zeer hoge betrokkenheid was. Omgang met de kinderen ook top! Bedankt Lars!

Baisschool de Schakel

Hele mooie show!

5,0 rating
25 februari 2019

Afgelopen dinsdag heeft Lars voor de hele school een optreden verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van onze directeur Huub. Ik en ook mijn collega’s maar ook zeker de leerlingen vonden het geweldig!!! Het was een mooie show! Ook Huub vond het mooi. In ieder geval super bedankt en wellicht tot in de toekomst!

K. Raaijmakers (De Reizert, school voor praktijkonderwijs)

Superleuke voorstelling!

5,0 rating
29 december 2018

Lars heeft op 28 december bij ons een superleuke voorstelling gegeven. Er wordt nu nog over gesproken, hoe het allemaal kan wat Lars doet. Echte aanrader voor een gezellige, leuke middag!”

Dorpsvereniging d'n Treffer

Geslaagde avond voor alle gasten

4,0 rating
20 december 2018

Op 14 december hadden we Lars geboekt om aan de verschillende tafeltjes te goochelen bij onze jaarlijkse kerstborrel. Helaas heb ik er door andere taken zelf niet veel van kunnen zien, maar wat ik van de gasten heb gehoord waren ze erg onder de indruk en werd er gedurende de avond nog druk over nagepraat. Een van mijn collega’s omschreef Lars als een vriendelijke jongeman met een beleefde houding naar de gasten. De trucs waren gewoon goed. Kortom verwachtingen zijn zeker waargemaakt.

De Fabrique evenementlocatie

Top!

5,0 rating
10 december 2018

Op het puntje van de stoel zaten heel veel kinderen met open mond te kijken naar de voorstelling van Lars. Top voorstelling! Enthousiaste reacties van de leerlingen én de leerkrachten. De kinderen konden ook zelf aan de slag met, speciaal voor ons gemaakte, goochel-instructie-filmpjes. Kortom, we hebben genoten! Bedankt Lars!”

Basisschool de Toermalijn

Familievoorstelling

5,0 rating
30 oktober 2018

Voor de 75e verjaardag van Hans heeft Lars bij ons aan huis een voorstelling van een uur gegeven. Hij had deze speciaal samengesteld voor ons kleine gezelschap van in totaal 7 volwassenen en 4 kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 9 jaar. En het was een heel groot succes! Hij had er zo’n interessante leidraad in begrijpelijk voor allemaal met zo leuke trucs, het was één groot feest, boeiend het hele uur lang. Afwisselend mochten we helpen en ons verbazen over hoe dát nou weer kon. Lars is een plezierige persoonlijkheid, hij werkt met zeer verzorgd materiaal. Komt de afspraken zeer correct na, Het was een supermiddag. Dank je wel Lars!

Familie van Osch

Blijvend verrassend en vernieuwend

5,0 rating
29 september 2018

Lars van Tuijl en illusies, een combinatie die garant staat voor top entertainment. Talent hebben is één ding, maar er ook iets unieks mee doen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Elk jaar komt Lars weer met iets nieuws, uiteindelijk om zijn publiek te blijven vermaken. En dat lukt hem al meer dan tien jaar lang. Richten veel artiesten zich op een bepaalde doelgroep, Lars is in staat om Nederland breed voor zich te winnen en met unieke performance te boeien. Van oud tot jong, van stad tot platteland, man, vrouw, genderneutraal, het maakt bij hem niet uit. Wat mij zeer positief verraste is, dat Lars gemakkelijk omschakelt van een act voor volwassenen, naar een optreden voor de allerkleinsten en allerjongsten onder ons. Kortom, Lars heeft het talent en het lef van de allergrootste illusionisten die we kennen, en ik hoop dat hij in de voetsporen gaat treden van die grote namen van nu en weleer. Hij zal daarmee een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het cultuurpodium in ons land, en ook daar buiten.

Geert Verlind

Kickoff Event met magische krachten

5,0 rating
10 september 2018

Lars is een top goochelaar, de kinderen hebben zich tijdens zijn acts super vermaakt. Vol bewondering werden zijn trucs bekeken. Geweldige interactie met het publiek. Bedankt voor jouw bijdrage!

Gerard Mateijsen (St. VITAM Doet Goed)

Betoverende Avond

5,0 rating
30 juni 2018

Voor ons schoolkamp hebben we Lars ingehuurd. Lars gaf een indrukwekkende show en de kinderen vonden het prachtig! Het leuke was dat ze echt bij de show werden betrokken! Super gedaan!”


SBO Sprankel