5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 23 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. Indien u een recensie toe wilt voegen zal deze na verzending eerst worden goedgekeurd en vervolgens worden toegevoegd.

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren

Overzicht van eerdere beoordelingen

Professionele, gezellige en knap uitgevoerde magic!

5,0 score
5 juli 2020

Hartelijk bedankt voor het optreden bij onze 50 jarig huwelijk feest! We hebben genoten van je professionele, gezellige en knap uitgevoerde “magic” ! Graag tot een volgende keer! Veel succes gewenst namens ons allen.

T. Hendrix

Magic@School (coronaproof) op basisschool in Eindhoven

5,0 score
26 juni 2020

Wat een geweldige dag! De kinderen hebben genoten 😄 aangepaste shows op leeftijd en de kinderen waren verbaasd en onder de indruk. Goede interactie met de kinderen en niks op aan te merken. Super super super!!

Ilse de Vries

Verrassingsoptreden!

5,0 score
27 mei 2020

Lars is een goochelaar met een extra verrassingselement. Ook voor volwassenen gaan de trucs te snel om ze te ontrafelen, maar Lars laat je nog even in de waan dat je wel weet wat de clou van de truc is. Niet dus! 🙂 We hebben genoten, van klein tot groot!

Corina

Huiskamervoorstelling Goochelaar Lars

5,0 score
3 mei 2020

We hadden een prachtige kleine voorstelling in onze eigen woonkamer! En we snapten nog steeds niet hoe hij de trucs doet! Zelfs als je er met je neus bovenop zit! Lars is een entertainer die zijn show prima op zijn publiek richt en aanpast.. Een aanrader.

Jörgen Endert

Verbijsterend vermaak!

5,0 score
25 april 2020

Lars is op onze locatie voor mensen met een verstandelijke beperking een show komen geven. Hij heeft de act aangepast aan de doelgroep en wist íedereen (ook de begeleiders ; ) te boeien en verbazen! Leuke afwisseling in de show met verhaal/grappen en trucs!

Silvy Sas

Super show!

5,0 score
24 april 2020

Vandaag was Lars bij ons voor een tuinshow. Met gepaste afstand (in deze tijd van corona) hebben wij enorm genoten van mooie en verbazingwekkende trucs! Lars brengt het erg leuk, en de show zit goed in elkaar! Een echte aanrader!

Linda vd Berg

Erg leuk!

5,0 score
22 februari 2020

De kindershow bij ons op school in Bussum voor de groepen 1-4 was erg leuk: professioneel, mooie opbouw, kinderen en wij als leerkrachten hebben genoten! Aanrader!

Basisschool De Hoeksteen

Een succes!

5,0 score
22 februari 2020

Het optreden was een erg leuke aanvulling op ons feest. Mijn man was blij verrast, het was een cadeau voor zijn verjaardag.
De reacties van de gasten waren ook allemaal positief.
Lars heeft precies gedaan wat ik gevraagd had en daar zijn eigen invulling aan gegeven.
Kortom een zeer geslaagd optreden.

Miranda

Een show voor iedereen!

5,0 score
20 oktober 2019

Erg leuk om deze show technisch te mogen ondersteunen op Texel. De show zit goed in elkaar en blijft boeiend van begin tot eind. Hij kreeg de zaal muisstil tijdens de spannende trucs. Kortom een aanrader voor jong en oud!

B. Visser

Mindf*ck

5,0 score
13 oktober 2019

Simsalabim, Lars is slim. Wil je een echte Mind F*ck? Met Lars kan je verjaardag/avond niet meer stuk! Bedankt Lars, er werd na het feest nog lang over je nagepraat.

Fam. Arts

Opening schoolgebouw

5,0 score
13 oktober 2019

Lars is een echte entertainer met een hoop humor richting de kinderen en volwassenen. Lars heeft het zelfs voor elkaar gekregen om puberende groep achters stil te krijgen met zijn waanzinnige trucs! Zeker een aanrader!

Emelie Wijnen

De realiteit overstegen

5,0 score
13 oktober 2019

Geweldige act van Lars gehad tijdens een activiteit van onze studentenvereniging. Hij wist iedereen mee te nemen met zijn trucs (waarvan we nog steeds niet begrijpen hoe ze mogelijk zijn) en was ook nog eens gezellig tijdens het borrelen! We hebben een top-avond gehad.

Aaron Spoor (n.s.v. Ovum Novum)

Het was super!

5,0 score
19 april 2019

Lars was de afsluitende act bij ons met de koningsspelen. Het was geweldig! Kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten van de show. Interactie was super waardoor er een zeer hoge betrokkenheid was. Omgang met de kinderen ook top! Bedankt Lars!

Baisschool de Schakel

Hele mooie show!

5,0 score
25 februari 2019

Afgelopen dinsdag heeft Lars voor de hele school een optreden verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van onze directeur Huub. Ik en ook mijn collega’s maar ook zeker de leerlingen vonden het geweldig!!! Het was een mooie show! Ook Huub vond het mooi. In ieder geval super bedankt en wellicht tot in de toekomst!

K. Raaijmakers (De Reizert, school voor praktijkonderwijs)

Superleuke voorstelling!

5,0 score
29 december 2018

Lars heeft op 28 december bij ons een superleuke voorstelling gegeven. Er wordt nu nog over gesproken, hoe het allemaal kan wat Lars doet. Echte aanrader voor een gezellige, leuke middag!”

Dorpsvereniging d'n Treffer