Gelukkig nieuwjaar!

Na het feest van oud en nieuw is januari de maand van de nieuwjaarsrecepties. Waar de ene organisatie druk bezig is om nog net voor de feestdagen een gezellige Kerstborrel te organiseren en het jaar feestelijk af te sluiten, geeft de andere organisatie de voorkeur aan een nieuwjaarsreceptie. Een mooie gelegenheid om met een frisse kijk op de toekomst het nieuwe kalenderjaar gezamenlijk te starten. Bent u van plan om op uw receptie een verpletterende indruk achter te laten bij uw gasten? Met wat hulp van een goochelaar heeft u alles in huis om het nieuwe jaar gedenkwaardig in te luiden.
Waarom is een goochelaar een uitstekende aanwinst op uw nieuwjaarsreceptie? Omdat een nieuwjaarsreceptie meestal de wat rustigere en formelere variant is van de kerstborrel hoeft er niet extra groots uitgepakt te worden. Een band of een dj met harde muziek kom je hier dan ook minder vaak tegen dan op een kerstborrel. Een rondlopende goochelaar die uw gasten verbaast en entertaint is dan een ideale oplossing. Op deze manier hebben de gasten ook voldoende tijd om bij te kletsen en te proosten op het nieuwe jaar.
Een centrale act behoort ook tot de mogelijkheden. Vaak is er wel iemand in de vorm van bijvoorbeeld een manager die zijn moment pakt om de groep als geheel toe te spreken. Voorafgaand aan de speech kan een magische aankondiging van de spreker of een korte act net dat kleine beetje extra toevoegen om de speech extra sterk binnen te laten komen.
Bent u ook geïnteresseerd in een goochelaar op uw nieuwjaarsborrel of –receptie? Vraag dan nu via onderstaande knop uw offerte aan.

Vraag uw offerte aan

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023