COVID-19 UPDATE:

De kindershows van goochelaar Lars van Tuijl zijn zowel praktisch als inhoudelijk aangepast om in de huidige tijd op een veilige verantwoorde manier te kunnen genieten van live entertainment!
Op dit moment zijn (kinder)shows aan huis en optredens op school in aangepaste vorm mogelijk.
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.

Goochelaar Lars van Tuijl heeft een van de meest magische en leukste goochelshows voor kinderen in Nederland. De shows van Lars zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen, zitten vol met humor en leuke grapjes en maken veel gebruik van interactie. Niet alleen de kinderen mogen regelmatig op het podium komen helpen, ook voor ouders en leerkrachten is een leuke rol weggelegd.

Een goochelshow voor kinderen is altijd een bijzondere belevenis. Of het nu gaat om een grootschalig feest op school, de bso of om een klein kinderfeestje aan huis. Daarom vindt Lars het belangrijk dat zijn goochelshows op elke locatie en tijdens elke gelegenheid inzetbaar zijn.

Het was super!


19 april 2019
Lars was de afsluitende act bij ons met de koningsspelen. Het was geweldig! Kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten van de show. Interactie was super waardoor er een zeer hoge betrokkenheid was. Omgang met de kinderen ook top! Bedankt Lars!
-Basisschool De Schakel

 

Erg leuk!


22 februari 2020
De kindershow bij ons op school in Bussum voor de groepen 1-4 was erg leuk: professioneel, mooie opbouw, kinderen en wij als leerkrachten hebben genoten! Aanrader!
-Basisschool De Hoeksteen

 

Top!


10 december 2018
Op het puntje van de stoel zaten heel veel kinderen met open mond te kijken naar de voorstelling van Lars. Top voorstelling! Enthousiaste reacties van de leerlingen én de leerkrachten. De kinderen konden ook zelf aan de slag met, speciaal voor ons gemaakte, goochel-instructie-filmpjes. Kortom, we hebben genoten! Bedankt Lars!
-Basisschool De Toermalijn

 

De goochelshows van Lars van Tuijl zijn uitermate geschikt voor evenementen, op school en tijdens feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Koningsdag!

Benieuwd naar alle leuke goochelshows voor kinderen?

Bekijk hieronder het aanbod van Lars

U kunt hier een goochelaar voor kinderen boeken en de goochelshow van lars van tuijl huren

Evenementen


Diverse locaties en gelegenheden (evenementen) lenen zich voor een kindershow. Dit vraagt om een flexibele voorstelling die op allerlei specifieke wensen kan worden afgestemd.
In de kindershow voor evenementen laat Lars een selectie zien van zijn meest onnavolgbare en verbazingwekkende trucs. Ook wordt er in deze voorstelling veelvuldig gebruik gemaakt van kleine helpers uit de zaal. De show wordt in een vlot tempo opgevoerd zodat de kinderen van de ene verbazing in de andere vallen.
U kunt hier een goochelaar op school en voor scholen boeken en de goochelshow van lars van tuijl huren

Schoolvoorstelling


Beter kom je even met de neus uit de boeken en berg je de potloden op in je laatje als goochelaar Lars van Tuijl langskomt met zijn magische schoolvoorstelling. Lars weet als geen ander hoe hij de belevingswereld van kinderen aanspreekt met komische, interactieve en leerzame acts.
De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. Eventueel kan de inhoud van deze voorstelling worden afgestemd op alleen onderbouw- of alleen bovenbouw publiek. Ook geschikt voor de bso.
U kunt hier een goochelaar voor kinderfeestje boeken en de goochelshow van lars van tuijl huren

Kinderfeestje


Als ouder of verzorger wilt u natuurlijk dat uw kind een fantastisch feest krijgt. Kinderen kijken vaak al weken van tevoren uit naar hun kinderfeest. Live entertainment op een kinderfeest in de vorm van een goochelshow is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.
Om een van de beste goochelaars van de wereld te kunnen worden, is Lars in deze show op zoek naar de ultieme truc. In de show worden alle kinderen betrokken en is er een magisch cadeautje voor de jarige job geregeld.
U kunt hier een goochelaar voor sinterklaas boeken en de goochelshow van lars van tuijl huren

Sinterklaas show


Dat geloof je toch niet! Goochelaar Lars heeft alles tot in de puntjes geregeld. Maar dan opent hij pardoes een pakje en… loopt het helemaal anders. Dat wordt nog spannend voor de kinderen. Sint mag natuurlijk niks merken en de Hoofdpiet, die belt en belt maar.
Gelukkig is Lars het toveren meester en wie weet gebeurt er nog een wonder? Samen met de kinderen gaat Lars de problemen proberen op te lossen. Deze show is uitermate geschikt als voorprogramma voorafgaand aan de komst van de Sint. Ook maatwerk aanvragen mogelijk.

Educatieve voorstelling


In het karakter van professor Las-R verbaast en vermaakt Lars kinderen terwijl ze leren over serieuze onderwerpen.
Professor Las-R is een expert op het gebied van alles. Nou ja, als je het hem vraagt dan. Met zijn knotsgekke experimenten laat hij zien waar je op moet letten als je social media opgaat, verzint hij duurzame oplossingen tegen klimaatverandering en pakt hij pestkoppen aan.
Deze gethematiseerde shows lenen zich bij uitstek voor scholen of bso's vanwege hun educatieve waarde.
U kunt hier een goochelaar voor maatwerk boeken en de goochelshow van lars van tuijl huren

Maatwerk


Zijn er nog speciale wensen of bent u op zoek naar een op maat gemaakte show voor uw kinder evenement? Neem dan contact op met Lars en informeer naar de mogelijkheden.
Daarnaast werkt Lars niet alleen voor kinderen, maar heeft hij ook leuke shows voor volwassenen. Een spectaculaire act met assistentes en grote illusies bijvoorbeeld, maar ook als tafelgoochelaar tijdens een feest, diner of receptie staat Lars zijn mannetje. Bekijk hier het volledige showaanbod.

Waarom is deze goochelshow voor kinderen perfect voor ieder feest of evenement?

Lars van Tuijl biedt:

Een origineel en uitgebreid repertoire aan trucs
Jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Lars is ook leerkracht in het basisonderwijs
Verschillende kindershows voor jong én oud publiek
Shows die ook leuk zijn voor volwassenen
Een professioneel totaalplaatje met een eigen geluidsinstallatie, decor en desgewenst zelfs licht
Speciale educatieve shows voor scholen
Maatwerk voorstellingen tijdens feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Koningsdag
Veel enthousiasme en flexibiliteit

Wilt u ook een goochelaar voor kinderen boeken op uw school, feest of evenement?

Vraag uw offerte aan