Met de meivakantie achter de rug is de laatste schooldag alweer in zicht.
De laatste schooldag is op veel scholen een feestdag waarbij allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Van spelletjes in de klas tot aan springkussens op het schoolplein. Bent u nog op zoek naar een leuke invulling? Zoek dan niet verder en boek een magische goochelshow!
Wat kunt u verwachten?
Met de kindervoorstelling van Tovermeester Lars wordt de start van de zomervakantie op een magische manier ingeluid. In de show staat het thema reizen en vakantie centraal en bij een komische truc met water is het nog maar de vraag of iedere juf en meester het er wel helemaal droog vanaf brengt…

Waarom is een show van Tovermeester Lars geschikt voor elke school?
Lars is niet alleen een meester in de goochelkunst, maar ook een echte schoolmeester met veel ervaring in het werken met kinderen. Zijn shows zitten boordevol interactie en een aantal kinderen krijgt zelfs een echte hoofdrol als assistent op het podium. Technisch is alles tot in de puntjes verzorgd en zal een speelvlak met een vrij stopcontact in de buurt voldoende zijn om de show te kunnen opvoeren. Ten slotte is het mogelijk om naast een algemene show voor alle leeftijden een aparte onder- en bovenbouw show te boeken.
Wat andere scholen zeggen over de shows van Lars:
Wilt u direct boeken of meer informatie opvragen? Klik dan op onderstaande button.

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023