Kindershow

De kindershow van Lars van Tuijl is een echte eyecatcher op elk evenement. Deze show wordt gepresenteerd op een podium of vanuit een centraal punt in de zaal en is voor al uw gasten goed te volgen.
Lars is een ervaren en gediplomeerd leerkracht en hij weet als geen ander hoe hij kinderen van alle leeftijden kan boeien en vermaken. Met deze kindershow krijgt u een gevarieerde, komische en bovenal magische act die zowel het jonge- als oude publiek niet snel zal vergeten!

Meer weten over de Kindershow? Neem vrijblijvend contact op

Welke kindershow past bij u?

Evenementen


Diverse locaties en gelegenheden (evenementen) lenen zich voor een kindershow. Dit vraagt om een flexibele voorstelling die op allerlei specifieke wensen kan worden afgestemd.
In de kindershow voor evenementen laat Lars een selectie zien van zijn meest onnavolgbare en verbazingwekkende trucs. Denk hierbij aan een zwevende tafel, een rubikskubus die geblinddoekt wordt opgelost en mysterieuze voorspellingen die allemaal uit lijken te komen. Ook wordt er in deze voorstelling veelvuldig gebruik gemaakt van kleine helpers uit de zaal. De show wordt in een vlot tempo opgevoerd zodat de kinderen van de ene verbazing in de andere vallen. De inhoud van de show is variabel en kan daardoor makkelijk worden aangepast aan diverse feestdagen, jubilea of andere speciale wensen.

 

Schoolvoorstelling


Beter kom je even met de neus uit de boeken en berg je de potloden op in je laatje als goochelaar Lars van Tuijl langskomt met zijn magische schoolvoorstelling. Lars weet als geen ander hoe hij de belevingswereld van kinderen aanspreekt met komische, interactieve en leerzame acts. Bij feestelijke gelegenheden komen talloze versieringen tevoorschijn vanuit een wel hele kleine doos en natuurlijk mag ook een zwevende tafel niet ontbreken. De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. En wat is er toch aan de hand met de juf of meester, die plotseling lijkt te beschikken over verborgen talenten...
Eventueel kan de inhoud van deze voorstelling worden afgestemd op alleen onderbouw- of alleen bovenbouw publiek. Tevens wordt het programma moeiteloos aangepast aan de verschillende feestdagen of andere speciale gelegenheden op de school. Speciale verzoeken zoals de verschijning van de (nieuwe) directeur of de presentatie van een nieuw schoolgebouw behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Educatieve/Thematische Schoolvoorstelling


In het karakter van professor Las-R verbaast en vermaakt Lars kinderen terwijl ze leren over serieuze onderwerpen.
Professor Las-R is een expert op het gebied van alles. Nou ja, als je het hem vraagt dan. Met zijn knotsgekke experimenten laat hij zien waar je op moet letten als je social media opgaat, verzint hij duurzame oplossingen tegen klimaatverandering en pakt hij pestkoppen aan. Deze gethematiseerde shows lenen zich bij uitstek voor scholen of bso's vanwege hun educatieve waarde. Wilt u een themavoorstelling op maat? Geef dan uw wensen door en wie weet wordt deze act na afloop in het vaste aanbod opgenomen.
Deze act wordt aanbevolen ter introductie of afsluiting van een bepaald thema op school, maar kan gedurende het hele jaar worden ingezet.

 

Kinderfeest


Als ouder of verzorger wilt u natuurlijk dat uw kind een fantastisch feest krijgt. Kinderen kijken vaak al weken van tevoren uit naar hun kinderfeest. Live entertainment op een kinderfeest in de vorm van een goochelshow is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Wat kunt u verwachten?
Om een van de beste goochelaars van de wereld te kunnen worden, is Lars in deze show op zoek naar de ultieme truc. Hij roept daarbij de hulp in van de kinderen en belt zelfs een digitale goochel-hulplijn om nieuwe trucs te kunnen leren. De kinderen houden hun adem in wanneer Lars een fles sinaasappelsap leeg giet in de schoen van een kind, maar daarbij vergeet om zijn magische hulpmiddel te gebruiken. Als dat maar goed gaat…
 In de show worden alle kinderen betrokken en is er een magisch cadeautje voor de jarige job geregeld.

 

Klik op de onderstaande knop en vraag nu direct uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag uw offerte aan