Podiumshows

Illusieshows


Hoewel een illusie eigenlijk van toepassing is op alle goocheltrucs wordt de term 'illusie' gebruikt om de grote spectaculaire trucs aan te duiden waarbij een assistente is vereist. Deze gevarieerde show bestaat uit een combinatie van grote illusies waaronder flitsende verschijningen, acts met zwaarden en zweefeffecten. Adembenemende stunts zoals de waterbak ontsnapping behoren ook tot de mogelijkheden. De grote acts worden afgewisseld met o.a. publieksinteractie en andere visuele trucs geschikt voor podia. Qua speelduur kan deze show worden ingezet als korte en krachtige act van een paar minuten tot aan een compleet avondvullend theaterprogramma van 2x50 minuten.
Deze act wordt aanbevolen voor theater, evenement, festival, circus en pretpark

 

 

Stand-up Shows


Het kleinere broertje van de illusieshow wordt een stand-up show genoemd. Deze show wordt opgevoerd vanuit een centraal punt of podium en bevat een combinatie van verschillende soorten trucs. De inhoud en het thema van de show kan worden afgestemd op de wensen van de klant. Zo kan de nadruk liggen op komische acts of juist meer op mentalisme (het beïnvloeden en voorspellen van gedachten).
Deze act wordt aanbevolen voor theater, evenement, festival, circus en het pretpark maar is ook erg geschikt voor feesten.

 

Meer informatie over andere acts