Podiumshow

De podiumshow van Lars van Tuijl is een echte eyecatcher op elk evenement. Deze show wordt gepresenteerd op een podium of vanuit een centraal punt in de zaal en is voor al uw gasten goed te volgen.
De podiumshow kan zowel ingezet worden als een krachtige, verrassende opening van uw evenement, een kort intermezzo of als een volwaardige show met een mix van visueel spektakel en publieksparticipatie.

Welke podiumshow past bij u?

Illusieshow


Illusie is de term die door goochelaars wordt gebruikt om een grote spectaculaire truc aan te duiden waarbij een assistente is vereist. De illusieshow van Lars van Tuijl bestaat uit een combinatie van grote illusies waaronder flitsende verschijningen, acts met zwaarden en zweefeffecten.
Adembenemende stunts zoals de waterbak ontsnapping behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een V.I.P. te laten verschijnen of verdwijnen of bijvoorbeeld een nieuw bedrijfslogo te onthullen.
Deze grote acts worden afgewisseld met o.a. publieksinteractie en kleinere visuele trucs. Een illusieshow is uitermate geschikt voor grotere evenementen, in theaters, op festivals of in het circus.

Stand-up Show


Het kleine broertje van de illusieshow wordt een stand-up show genoemd.
Is er op- of achter het toneel geen ruimte voor grote decorstukken, maar wilt u toch graag een podiumshow boeken? Dan is de stand-up show van Lars van Tuijl een perfect alternatief. Deze act bestaat uit een combinatie van afwisselende goocheltrucs waarbij het publiek ook regelmatig wordt betrokken.
Mentalisme en Hypnose
Dankzij het tv-programma Mindf*ck is mentalisme tegenwoordig een populair en veelgevraagd thema. Bij mentalisme staat het beïnvloeden- en voorspellen van gedachten centraal. Deze vorm van goochelen zal dan ook veelvuldig in deze act aan bod komen. Desgewenst kan de stand-up show zelfs helemaal aan dit thema worden gewijd.

Klik op de onderstaande knop en vraag nu direct uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag uw offerte aan

 

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023