Kindershows

"Een video zegt meer dan duizend woorden"

Kinderfeest


Als ouder of verzorger wil je natuurlijk dat jouw kind een fantastische dag en feest krijgt. Kinderen kijken vaak al dagen van tevoren uit naar hun kinderfeest. Live entertainment op een kinderfeest in de vorm van een goochelshow is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Wat kunt u verwachten?
Om een van de beste goochelaars van de wereld te kunnen worden, is Lars in deze show op zoek naar de ultieme truc. Hij roept daarbij de hulp in van de kinderen en belt zelfs een digitale goochel-hulplijn om nieuwe trucs te kunnen leren. De kinderen houden hun adem in wanneer Lars een fles sinaasappelsap leeg giet in de schoen van een kind, maar daarbij vergeet om zijn magische hulpmiddel te gebruiken. Als dat maar goed gaat…
In de show worden alle kinderen betrokken en is er een magisch cadeautje voor de jarige job geregeld.
Deze act wordt aanbevolen voor kinderfeesten en andere speciale gelegenheden voor kinderen zoals een communie.

 

Evenementen


Diverse locaties en gelegenheden (evenementen) lenen zich voor een kindershow. Dit vraagt om een flexibele voorstelling die op allerlei specifieke wensen kan worden afgestemd.
In deze voorstelling laat Lars de kinderen een selectie zien van zijn meest onnavolgbare en verbazingwekkende trucs. Denk hierbij aan een zwevende tafel, een rubikskubus die geblinddoekt wordt opgelost en mysterieuze voorspellingen die allemaal uit lijken te komen. Ook wordt er in deze voorstelling veelvuldig gebruik gemaakt van kleine helpers uit de zaal. De show wordt op een vlot tempo opgevoerd zodat de kinderen van de ene verbazing in de andere vallen. De inhoud van de show is variabel en kan daardoor makkelijk worden aangepast aan diverse feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas, Kerst en Koningsdag of andere speciale wensen.
Deze act wordt aanbevolen voor kindervakantieweken, vakantieparken, feestdagen, clubdagen van verenigingen en kindvriendelijke festivals.

 

Schoolvoorstelling


Beter kom je even met de neus uit de boeken en berg je de potloden op in je laatje als tovermeester Lars langskomt met zijn magische schoolvoorstelling.
Als afgestudeerd en werkend leerkracht weet Lars als geen ander hoe hij de belevingswereld van kinderen aanspreekt met komische, interactieve en leerzame acts. Bij feestelijke gelegenheden komen talloze versieringen tevoorschijn vanuit een wel hele kleine doos en natuurlijk mag ook een zwevende tafel niet ontbreken. De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. En wat is er toch aan de hand met de juf of meester, die plotseling lijkt te beschikken over verborgen talenten...
De inhoud van deze voorstelling kan worden afgestemd op een onderbouw of een bovenbouw publiek. Wanneer de hele school tegelijk komt kijken zal het programma uit een combinatie van onder- en bovenbouw acts bestaan. Tevens wordt het programma moeiteloos aangepast aan de verschillende feestdagen of andere speciale gelegenheden op de school. Speciale verzoeken zoals de verschijning van de (nieuwe) directeur of de presentatie van een nieuw schoolgebouw behoren ook tot de mogelijkheden.
Deze act wordt aanbevolen voor Kinderboekenweek, Halloween, Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Meester/Juffendag, Koningsdag, Laatste schooldag

 

Educatieve/Thematische Schoolvoorstelling


In het karakter van professor Las-R verbaast en vermaakt Lars kinderen terwijl ze leren over serieuze onderwerpen.
Professor Las-R is een expert op het gebied van alles. Nou ja, als je het hem vraagt dan. Met zijn knotsgekke experimenten laat hij zien waar je op moet letten als je social media opgaat, verzint hij duurzame oplossingen tegen klimaatverandering en pakt hij pestkoppen aan. Deze gethematiseerde shows lenen zich bij uitstek voor scholen of bso's vanwege hun educatieve waarde. Wilt u een themavoorstelling op maat? Geef dan uw wensen door en wie weet wordt deze act na afloop in het vaste aanbod opgenomen.
Op dit moment biedt Lars vier verschillende educatieve shows aan:
- Ik lees me hees en gier van plezier! goochelshow
- Pesten is passé! goochelshow
- Waar ik op let, voor ik internet! goochelshow
- Recycle Race! goochelshow
Deze act wordt aanbevolen ter introductie of afsluiting van een bepaald thema op school, maar kan gedurende het hele jaar worden ingezet.

 

Meer informatie over andere acts