Bent u op zoek naar een goochelaar?

Misschien omdat u een feest geeft en u iemand zoekt die uw gasten kan vermaken?
Misschien omdat u een spectaculaire act zoekt voor een festival of evenement?
Of misschien omdat er voor kinderen niets zo boeiend is als een live goochelshow waarin
hun fantasie de vrije loop kan gaan?

Magisch Entertainer Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 12,5 jaar in professionele
en gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts
centraal staan. Van de kleinste en meest intieme trucs,
tot en met de verschijning van een directeur of VIP.

 

LAAT MIJ U HELPEN OM VAN UW EVENT
EEN ONVERGETELIJKE
 ERVARING
TE MAKEN VOOR UW GASTEN!

"Hoi, ik ben Lars. Op de pagina Over Lars vertel ik u meer
over
wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en wat de plaats
van mijn magie kan zijn op uw feest of evenement."

SHOW AANBOD

Op zoek naar de meest geschikte invulling voor uw concept, feest of evenement?
Volg deze 3 stappen voor een snelle offerte op maat.

1:         Neem contact op, omschrijf de gelegenheid en geef uw wensen aan.

2:        Ontvang binnen 24 uur een passend voorstel op maat mét enkele passende alternatieven.

3:        Reserveer vrijblijvend of boek direct!

U kunt zich ook zelf oriënteren op de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben. In het onderstaande overzicht wordt een onderscheid gemaakt tussen de meest geboekte shows voor verschillende doelgroepen.

 

Podiumshow


Informatie over podiumshows voor theaters, festivals en andere evenementen. Deze voorstellingen worden vanuit een centrale plaats in de zaal gespeeld (bij voorkeur een podium) voor het hele publiek.

Tafelgoochelaar


Informatie over tafelgoochelen op bijvoorbeeld feesten, recepties of beurzen. Gedurende dit optreden worden om beurten kleine groepjes gasten (staand of aan tafel) benaderd door Lars waarna zij een korte act te zien krijgen.

Kindershow


Informatie over kindershows voor verjaardagen en andere feesten, op school of kinderevenementen. De kindervoorstellingen van Lars zijn geschikt voor alle leeftijden en voor scholen zijn er zelfs thematische shows met een educatieve inhoud.

Workshops


Informatie over workshops. Een workshop kan interessant zijn voor een bedrijfs- of schoolteam om creativiteit te stimuleren, maar een informatieve variant in de vorm van een lezing behoort ook tot de mogelijkheden.

* BINNENKORT LIVE TE ZIEN IN *

Zondag 3 oktober 2021
Oss: Theater de Lievekamp
The Magic Show   -reserveer tickets-
Zondag 7 maart 2021
Drunen: Theater de Voorste Venne
The Magic Show   -reserveer tickets-

Magisch entertainer Lars van Tuijl staat garant voor:

Betoverende shows

Lars schrijft en produceert magische shows van hoge kwaliteit voor alle leeftijden. Van kindervoorstellingen tot grootschalige theatershows.

Verzorgde techniek

Niet technisch aangelegd? Geen probleem. Lars verzorgt indien gewenst zijn eigen geluid evenals licht en andere speciale effecten.

Prijswinnende acts

Lars is al meerdere keren in de prijzen gevallen bij goochelwedstrijden. Een speciaal plekje heeft de prijs voor beste toneelact.

Meer dan 10 jaar ervaring

Lars treedt al meer dan 10 jaar professioneel op voor bedrijven, particulieren en verenigingen en heeft daarnaast al in meerdere pretparken en circussen gewerkt.

Maatwerk

Lars denkt altijd mee over een bijzonder of uniek idee. Of u nu een compleet dansballet wilt laten verschijnen of op zoek bent naar een speciale, persoonlijke act voor een bruidspaar.

Flexibiliteit

Lars is niet alleen een geschikte entertainer voor volwassenen, hij kan ook goed overweg met kinderen en schakelen tussen diverse leeftijden is geen enkel probleem.

Referenties

Deze organisaties gingen u voor:

referentieslider4
Referenties slider 2
Referenties slider 3
referentieslider5
referentieslider6

Een echte aanrader

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

Bij de Stichting Delftse Vakantie Activiteiten hebben wij met onze leeftijdsgroepen 4/7 en 8/12 mogen genieten van twee fantastische shows, afgestemd op de leeftijd van de groep. Zowel de kinderen als de volwassenen waren laaiend enthousiast. Dit heeft verschillende redenen.

Allereerst had Lars gezorgd voor een passend decor met eigen apparatuur en muziek. Dit maakte het nog meer een optreden. De muziek ondersteunde zijn show goed. Ten tweede had Lars diverse trucs waardoor het publiek geboeid bleef. De interactie tussen Lars en het publiek hielp hier ook bij. Ten derde waren de trucs goed op niveau (ik snap ze nog steeds niet) en was er oprechte bewondering bij veel mensen. Als laatste komt Lars zijn belofte van “afgestemd op de leeftijds van de groep” ook echt na. Bij beide shows waren er andere trucs en de trucs die hetzelfde waren werden in een ander jasje gestoken. Echt top!

Als u op zoek bent naar een goochelact hoeft u niet verder te kijken dan Lars. Wij waren echt onder de indruk en zeker voor de prijs die je in verhouding tot anderen betaald is Lars echt een aanrader. Lars, hopelijk tot over een paar jaar!

Pascal

Een super leuke voorstelling!!

Rated 5 out of 5
14 juli 2021

We hebben met 3 groepen 3 en super leuke voorstelling van Lars gehad. Nu schoolreisje niet door kon gaan was dit een fantastisch alternatief. Er was veel interactie met de kinderen waardoor ze de hele show betrokken waren. Het blijft een magische wereld, hoe kan de tafel nou zweven?! Er werd nog lang nagepraat. Zowel de kinderen als de leerkrachten hebben ontzettend genoten.

Sabine

Super leuk vermaak !

Rated 5 out of 5
7 september 2021

Lars heeft jong en oud met open mond weten te verbazen met zijn show. Hij is super flexibel, voelt het publiek aan en houdt de aandacht van het publiek voor 100 procent vast !

We hebben ervan genoten Lars en we kunnen je aan iedereen aanbevelen ! Nogmaals dank voor de leuke middag.

Loes