Goochelaar Oss

Goochelaar Lars van Tuijl treedt graag op in Oss, de stad waar hij zelf woont. 
Wilt u dat uw feest of evenement echt onvergetelijk wordt? 
Zoek dan niet verder. Deze “Wizard of Oss” biedt magie en entertainment van topniveau! Voor bedrijven en particulieren. 
Voor jong en oud. Zowel op het podium als tussen de mensen. 
Een echte eyecatcher!

Boek goochelaar Lars van Tuijl

Wilt u goochelaar Lars van Tuijl boeken of meer informatie opvragen?

Boek een optreden van goochelaar Lars van Tuijl

Organiseert u een feest of evenement in Oss of omgeving? Dan mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Brabantse feesten staan bekend om hun gezelligheid. Een goochelaar op uw feest of evenement kan zorgen voor een unieke ervaring voor uw gasten.

Goochelaar Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 10 jaar in gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts centraal staan. 

Met een vleugje humor en zijn Brabantse enthousiasme breekt Lars van Tuijl het ijs en zorgt voor een gezellige sfeer. Of het nu tafelgoochelen, spectaculaire illusies of een komische kindershow betreft, deze alleskunner staat in elke setting zijn mannetje en zorgt voor professioneel, verzorgd en bovenal magisch entertainment!

Waarom goochelaar Lars van Tuijl boeken?

Tafelgoochelaar Oss

Wanneer u Lars van Tuijl boekt als tafelgoochelaar worden kleine groepjes gasten op een persoonlijke, interactieve en ongedwongen manier vermaakt. Zij zien de meest vreemde dingen (soms zelfs met hun eigen persoonlijke bezittingen in een hoofdrol!) onder hun eigen ogen gebeuren. Dit zorgt direct voor een hoge betrokkenheid en een bijzondere sfeer. Tafelgoochelen is geschikt voor zowel staan- als zitgelegenheden, binnen en buiten en in allerlei verschillende situaties.

Toneelgoochelaar Oss

De toneelvoorstelling van Lars van Tuijl wordt opgevoerd vanuit een centraal punt of podium en bevat een combinatie van verschillende soorten trucs. De inhoud en het thema van de show kan worden afgestemd op uw wensen. Zo kan de nadruk liggen op komische acts of juist meer op mentalisme (het beïnvloeden en voorspellen van gedachten). Ook kan Lars zijn assistentes nemen voor een spectaculaire act met grote illusies.

Kindergoochelaar Oss

In zijn kindervoorstelling laat Lars van Tuijl een selectie zien van zijn meest onnavolgbare en verbazingwekkende trucs. Denk hierbij aan een zwevende tafel, een rubikskubus die geblinddoekt wordt opgelost en mysterieuze voorspellingen die allemaal uit lijken te komen. Ook wordt er in deze voorstelling veelvuldig gebruik gemaakt van kleine helpers uit de zaal. De show wordt in een vlot tempo opgevoerd zodat de kinderen van de ene verbazing in de andere vallen. De inhoud van de show is variabel en kan daardoor makkelijk worden aangepast aan diverse feestdagen, jubilea of andere speciale wensen.

Lars van Tuijl treedt natuurlijk niet alleen op als goochelaar in Oss, maar ook ver daarbuiten. Van Texel tot aan Maastricht en ook over de grens.

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023