Goochelaar Nijmegen

Goochelaar Lars van Tuijl treedt graag op in Nijmegen, de gezelligste stad van Gelderland. Wilt u dat uw feest of evenement echt onvergetelijk wordt? Zoek dan niet verder. Lars van Tuijl biedt magie en entertainment van topniveau! Voor bedrijven en particulieren. Voor jong en oud. Zowel op het podium als tussen de mensen. Een eyecatcher!

Goochelaar boeken in Nijmegen? Neem vrijblijvend contact op

Boek een optreden van goochelaar Lars van Tuijl

Organiseert u een feest of evenement in Nijmegen? Dan mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Nijmegen staat onder andere door de Vierdaagse Feesten bekend om zijn gezelligheid. Een goochelaar op uw feest of evenement kan zorgen voor een unieke ervaring voor uw gasten.
Goochelaar Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 10 jaar in gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts centraal staan. Met een vleugje humor en zijn Brabantse enthousiasme breekt Lars van Tuijl het ijs en zorgt voor een gezellige sfeer. Of het nu tafelgoochelen, spectaculaire illusies of een komische kindershow betreft, deze alleskunner staat in elke setting zijn mannetje en zorgt voor professioneel, verzorgd en bovenal magisch entertainment!
Waarom goochelaar Lars van Tuijl boeken?
   Uitgebreid repertoire
   Verzorgde techniek
   Spreekt vloeiend Nederlands en Engels
   Leuk voor jong én oud
   Professionaliseert zichzelf- en zijn shows continu
   Passend entertainment voor elk evenement op elke locatie

Tafelgoochelaar in Nijmegen

Wanneer u Lars van Tuijl boekt als tafelgoochelaar worden kleine groepjes gasten op een persoonlijke, interactieve en ongedwongen manier vermaakt. Zij zien de meest vreemde dingen (soms zelfs met hun eigen persoonlijke bezittingen in een hoofdrol!) onder hun eigen ogen gebeuren. Dit zorgt direct voor een hoge betrokkenheid en een bijzondere sfeer. Tafelgoochelen is geschikt voor zowel staan- als zitgelegenheden, binnen en buiten en in allerlei verschillende situaties.

Toneelgoochelaar in Nijmegen

De toneelvoorstelling van Lars van Tuijl wordt opgevoerd vanuit een centraal punt of podium en bevat een combinatie van verschillende soorten trucs. De inhoud en het thema van de show kan worden afgestemd op uw wensen. Zo kan de nadruk liggen op komische acts of juist meer op mentalisme (het beïnvloeden en voorspellen van gedachten). Ook kan Lars zijn assistentes nemen voor een spectaculaire act met grote illusies.

Kindergoochelaar in Nijmegen

In zijn kindervoorstelling laat Lars van Tuijl een selectie zien van zijn meest onnavolgbare en verbazingwekkende trucs. Denk hierbij aan een zwevende tafel, een rubikskubus die geblinddoekt wordt opgelost en mysterieuze voorspellingen die allemaal uit lijken te komen. Ook wordt er in deze voorstelling veelvuldig gebruik gemaakt van kleine helpers uit de zaal. De show wordt in een vlot tempo opgevoerd zodat de kinderen van de ene verbazing in de andere vallen. De inhoud van de show is variabel en kan daardoor makkelijk worden aangepast aan diverse feestdagen, jubilea of andere speciale wensen.

Klik op de onderstaande knop en vraag nu direct uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Vraag uw offerte aan

Graag tot ziens in Nijmegen!

Goochelaar Lars van Tuijl is natuurlijk niet alleen in Nijmegen, maar in het hele land  te boeken.
Dus ook in o.a. Wijchen, Beuningen, Bemmel, Groesbeek, Elst, Ewijk en Malden

Lars van Tuijl

06-30033988

Copyright © 2023